Pui La Grătar La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu gură la cuptor. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 620 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ketchup) sos de roșii, sare, făină de aur și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui La Grătar Cu Gură La Grătar, Gura De Udare Oală Friptură, și Gura De Udare Dovlecel Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă făina, sarea, boiaua și piperul.
Presărați ambele părți ale puiului cu amestec de făină.
Topiți untul în vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) în cuptor.
Așezați puiul, cu pielea în jos, în vas.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului de grătar la fierbere, amestecând ocazional. Păstrați cald.
Scurgeți și întoarceți puiul; reduceți temperatura cuptorului la 191°. puneți sosul de grătar fierbinte peste pui.
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe).