Pui la grătar cu salată dulce-acrișoară de castraveți-ridichi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu salată dulce-acrișoară de castraveți-ridiche. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție conține 158 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oțet, ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Salată dulce de castraveți și ridichi, Pui La Grătar Cu Castraveți, Ridiche Și Roșii Cherry, și Salată de castraveți dulci și acri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați castravetele, ridichea și ceapa roșie într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Bateți împreună următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un castron mic până când zahărul este dizolvat; se toarnă peste legume și se aruncă ușor. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Pregătiți grătarul. Pulverizați ușor grătarul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Presărați sare și piper pe pui și bateți în carne. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu-mare timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă este de cel puțin 16