Pui la grătar cu rucola, măsline negre și roșii

Puiul la grătar cu rucola, măsline negre și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 369 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,52 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Saut Rapid De Pui Cu Rosii, Masline Negre Si Busuioc, și Pui la gratar cu masline si rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați pieptul de pui între 2 bucăți de pergament sau hârtie cerată și lăsați-l subțire cu un sucitor.
Puneți-le într-un castron puțin adânc; adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi (1/2 până la 3/
ceașcă), sucul de 1/2 lămâie și sare și piper și la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar de gaz sau cărbune în aer liber.
Amestecați roșiile, rucola, ceapa, măslinele, 1/4 cană de ulei de măsline, sucul jumătății de lămâie rămase și sare și piper; puneți deoparte în timp ce gătiți puiul.
Îndoiți câteva prosoape de hârtie într-un pătrat gros. Ștergeți puțin ulei pe prosoapele de hârtie și apoi ștergeți cu atenție și rapid crestele tigaiei branhiale sau grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă.
Scoateți puiul din marinată și condimentați cu sare și piper.
Așezați puiul pe grătarul fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte până când este carbonizat și ferm.
Transferați în farfurii și lingurați amestecul de roșii.