Pui la grătar cu pansament

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu pansament. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1111 calorii, 85g de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, coajă de tei, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pansamentul cu vinaigretă cu lămâie al colectivului Cheese Board Collective, Placă De Crostini Cu Avocado La Grătar, și Placă de brânză britanică-eglefin la grătar cu topping Lancashire Rarebit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți chile întregi, prăjiți într-o tigaie uscată,întorcându-vă des, până când este ușor umflat șiîntunecat, aproximativ 4 minute. (Nu prăjițifulgi de piper roșu.) Aruncați tulpina și semințele.Se toacă fin chile și se transferă într-un castron mic.Se amestecă coriandru, oregano, coajă de tei și 1/4 cană ulei; condimentați pansamentul cu sare și piper.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă medie(pentru un grătar cu cărbune, cărbuni bancari pe 1 parte a grătarului; pentru un grătar cu gaz, lăsați 1 arzător oprit).
Periați grătarul cu ulei. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l, cu pielea în jos, pe grătar. Pui la grătar, întorcându-se ocazional, până când pielea este crocantă și rumenită și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de minute pe fiecare parte (mutați puiul într-o parte mai rece a grătarului dacă gătește prea repede). Aproximativ 5 minute înainte de pui isdone, ungeti cu unele de pansament.
Turnați pansamentul rămas pe o placă de sculptură (sau platou, dacă nu aveți o placă mare) și așezați puiul, cu pielea în sus, deasupra.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute să se odihnească șiabsorbi aroma de la pansament înainte de sculptură.
Stropiți puiul cu niște pansamente de labord și serviți cu limes.
Faceți înainte: pansamentul poate fi făcut cu 2 zileînainte. Acoperiți și răciți