Pui La Grătar Cu Miere-Var

Pui la gratar miere-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 273 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui De Miere La Grătar, Pui De Miere La Grătar, și Pui De Miere La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați mierea, sosul de soia și sucul de lămâie; adăugați pui. Sigilați și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 30-45 de minute.
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.