Pui La Grătar Cu Miere-Var

Pui La Grătar Cu Miere-Var
Pui la gratar miere-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 273 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați miere, suc de lămâie, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui De Miere La Grătar, Pui De Miere La Grătar, și Pui De Miere La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați mierea, sosul de soia și sucul de lămâie; adăugați pui. Sigilați și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la grătar, neacoperit, la foc mediu timp de 6-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista