Pui La Grătar Cu Ierburi
Puiul la grătar cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piept de pui jupuit și dezosat, spanac, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi), Pui La Grătar Cu Trei Plante, și Pui cu ierburi la grătar pe o cutie.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Frecați pieptul de pui uniform cu 2 ulei de măsline; se presară sare și piper.
Tăiați o fantă mică la 1 capăt al fiecărui piept de pui; puneți capătul a 1 crenguță proaspătă de plante în fiecare fantă, așezând crenguțe deasupra puiului. Piept de pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Dacă doriți, îndepărtați și aruncați crenguțele de plante.
Se servește peste spanac proaspăt.
Alegerile noastre de top din plante au inclus mărar proaspăt, busuioc, salvie, rozmarin, pătrunjel cu frunze plate, cimbru, tarhon și oregano.
Ierburile se vor arde puțin, deoarece crenguțele vor fi lângă grătar, dar rezultatul este un aspect frumos și rustic.