Pui la grătar cu glazură de muștar

Gratar de pui cu glazura de muștar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 94 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ketchup, coapse de pui, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Aripi de pui dulci fumurii cu glazură de grătar de cireșe, Pui la grătar cu sos dulce de muștar, și Pui la grătar cu glazură de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Combinați ketchup-ul și următoarele 3 ingrediente (prin muștar) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare. Frecați uniform amestecul de condimente peste coapsele de pui. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 12 minute. Întoarceți puiul.
Periați cu jumătate de amestec de ketchup; gatiti 12 minute. Întoarceți puiul.
Periați cu amestecul de ketchup rămas; gătiți 2 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Tăiați 2 dovlecei și 1 dovleac galben pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Periați cu 2 lingurițe de ulei de măsline; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.