Pui La Grătar Cu Cărămidă

Pui La Grătar Cu Cărămidă
Puiul la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oregano, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pui la grătar sub cărămidă, Pui la grătar sub o cărămidă, și Pui de citrice la grătar sub cărămidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați gâtul și măruntaiele de la găini, găini sau prepelițe, dacă sunt prezente; rezervați pentru o altă utilizare sau aruncați. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime de la păsări. Cu foarfece de pasăre sau foarfece de bucătărie, tăiați de-a lungul unei părți a coloanei vertebrale pe fiecare pasăre, tăind complet în două; pentru găini, tăiați și de-a lungul celeilalte părți ale coloanei vertebrale și aruncați coloana vertebrală. Clătiți bine păsările și uscați-le. Trageți păsările deschise și așezați pielea cu fața în sus pe o suprafață plană; cu mâna, apăsați păsările pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
2
Într - un vas de copt de 9 x 13 inci, amestecați suc de lămâie, pătrunjel, ulei de măsline, usturoi, busuioc, oregano, piper, fulgi de chili și 1/2 linguriță de sare. Frecați amestecul peste toate păsările.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Așezați în vas, suprapunându-vă și stivuind după cum este necesar. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
4
Așezați păsările, cu pielea în jos și una lângă alta, pe o secțiune de 12 pe 17 inci a unui grătar de grătar uns pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde). Setați o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci, cu partea dreaptă în sus, pe păsări. Distribuiți 4 cărămizi curate (5 până la 6 lb. fiecare) uniform în tigaie (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Acoperiți grătarul și gătiți până când pielea este bine rumenită (ridicați tigaia pentru a verifica), aproximativ 20 de minute pentru găini, 18 minute pentru găini și 12 până la 15 minute pentru prepelițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia ponderată și, cu o spatulă largă, întoarceți păsările. Acoperiți grătarul și gătiți fără tigaie ponderată până când carnea la oasele coapsei nu mai este roz (tăiată pentru a testa), cu 5 până la 10 minute mai mult pentru găini și găini, 2 până la 5 minute pentru prepelițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați păsările, pielea în sus, pe un platou. Cu un cuțit sau foarfece de pasăre, tăiați găinile în sferturi și găinile în jumătăți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Se servește cu pene de lămâie pentru a stoarce peste păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista