Pui La Grătar
Puiul la grătar necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 106g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1467 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de arahide, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți jumătățile de pui într-un castron foarte mare sau oală adâncă și acoperiți cu apă.
Presărați 3 linguri de sare în apă, acoperiți și refrigerați puii timp de 6 ore sau peste noapte.
Pentru sosul BBQ: într-o cratiță, amestecați împreună oțetul, sarea rămasă de lingură, uleiul de arahide, sosul fierbinte, piperul negru, 1/4 cană de apă și cayenne. Aduceți acest amestec la fierbere, amestecați bine și îndepărtați-l de pe foc.
Scurgeți puiul, uscați-l și așezați jumătățile pe grătar, cu pielea în sus. Ungeti cu sos și se fierbe timp de 30 de minute. Întoarceți pielea găinilor cu fața în jos și ungeți blatul cu sos. Continuați să grătați puii încă 30 de minute, întorcând și ungând puiul la fiecare 10 minute. Verificați dacă există coacere răsucind un tambur; ar trebui să se miște ușor.
Nota bucătarului: dacă nu găsiți găini mici, folosiți-le pe cele mai mari (3 până la 3 1/2 kilograme) și sferturiți-le.