Pui La Grătar

Pui La Grătar
Puiul la grătar necesită aproximativ 7 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 106g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1467 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de arahide, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți jumătățile de pui într-un castron foarte mare sau oală adâncă și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați 3 linguri de sare în apă, acoperiți și refrigerați puii timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pentru sosul BBQ: într-o cratiță, amestecați împreună oțetul, sarea rămasă de lingură, uleiul de arahide, sosul fierbinte, piperul negru, 1/4 cană de apă și cayenne. Aduceți acest amestec la fierbere, amestecați bine și îndepărtați-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scurgeți puiul, uscați-l și așezați jumătățile pe grătar, cu pielea în sus. Ungeti cu sos și se fierbe timp de 30 de minute. Întoarceți pielea găinilor cu fața în jos și ungeți blatul cu sos. Continuați să grătați puii încă 30 de minute, întorcând și ungând puiul la fiecare 10 minute. Verificați dacă există coacere răsucind un tambur; ar trebui să se miște ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Nota bucătarului: dacă nu găsiți găini mici, folosiți-le pe cele mai mari (3 până la 3 1/2 kilograme) și sferturiți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista