Pui La Cuptor Cu Portocale
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Puiul la cuptor cu portocale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 688 calorii, 49G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Pui Portocaliu La Cuptor, Pui Portocaliu La Cuptor, și Pui portocaliu la cuptor și orez brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Glisați felii de portocale sub pielea de pui (pielea se va trage ușor).
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch cu pielea în sus. Apoi puneți cartofi, morcovi, ceapă și țelină în jurul puiului și turnați bulion peste tot. Condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți timp de 1 oră la 350 grade F (175 grade C). (Notă: Dacă apa scade pe măsură ce se gătește, adăugați după cum este necesar; acesta va fi sosul tău.)