Pui la cuptor cu patru ardei

Puiul copt cu patru ardei este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coapse de pui, sare și piper, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Oferte De Pui La Cuptor Cu Piper De Lămâie (Fără Gluten ), Aripi de pui cu zahăr brun la cuptor cu sos de cremă de ardei roșu prăjit, și Dr. Piper Fasole La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Ardei grași cu tulpină și semințe și feliați subțire pe lungime.
Așezați într - un vas de copt de 9 pe 13 inci și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Între timp, tăiați grăsimea din pui, împăturiți jumătățile fiecărei coapse pentru a face un pachet îngrijit, apoi înfășurați fiecare cu o bucată de chili.
Așezați mănunchiuri de pui deasupra ardeilor grași; coaceți timp de 15 minute. Amestecați ușor smântâna cu amidon de porumb și lingură peste mănunchiuri. Continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat la test), aproximativ 8 minute.
Se fierbe puiul la 3 centimetri de la foc până când smântâna se rumeneste, aproximativ 2 minute. Ridicați puiul și legumele pe un platou sau pe 4 farfurii individuale; turnați sucurile de tigaie într-un ulcior mic.
Serviți puiul cu orez fiert fierbinte și sucuri de tigaie. Condimentează după gust cu sare și piper.