Pui La Cuptor Cu Miere
Puiul la cuptor cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 468 calorii. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, sos de pește, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Cuptor Cu Miere, Pui La Cuptor Cu Miere, și Pui la cuptor cu miere și soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar, bateți împreună usturoiul, coriandrul și boabele de piper până obțineți o pastă semi-netedă; transferați pasta într-un castron mare. Alternativ, procesați într-un proces alimentar, răzuind părțile laterale după cum este necesar, până când se formează o pastă și transferați pasta într-un castron mare.
Adăugați sosul de pește și mierea în pasta de marinată și amestecați împreună până se amestecă bine.
Așezați puiul în vasul de marinată. Cu mâinile, frecați bine marinada pe pui, atât în interior, cât și pe piele. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Între timp, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus într-un vas mare de copt și periați bine exteriorul cu uleiul vegetal.
Coaceți puiul timp de 60 de minute sau până când pielea devine maro aurie și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează cel puțin 150 de exemplare F și coapsa înregistrează 170 de exemplare F.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 15 minute; sculptați și serviți cu suc de tigaie.