Puiul la cuptor cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 468 calorii. 282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, sos de pește, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Cuptor Cu Miere, Pui La Cuptor Cu Miere, și Pui la cuptor cu miere și soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mortar, bateți împreună usturoiul, coriandrul și boabele de piper până obțineți o pastă semi-netedă; transferați pasta într-un castron mare. Alternativ, procesați într-un proces alimentar, răzuind părțile laterale după cum este necesar, până când se formează o pastă și transferați pasta într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sosul de pește și mierea în pasta de marinată și amestecați împreună până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Așezați puiul în vasul de marinată. Cu mâinile, frecați bine marinada pe pui, atât în interior, cât și pe piele. Acoperiți ușor cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați pieptul de pui cu fața în sus într-un vas mare de copt și periați bine exteriorul cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Adăugați apa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți puiul timp de 60 de minute sau până când pielea devine maro aurie și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează cel puțin 150 de exemplare F și coapsa înregistrează 170 de exemplare F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați puiul să se odihnească timp de 15 minute; sculptați și serviți cu suc de tigaie.