Pui Kung Pao

Kung Pao de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ulei de susan, pastă de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma alunele, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Topită Pentru O Singură Fată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de vin, 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de ulei și 1 lingură de amestec de amidon de porumb/apă și amestecați împreună.
Așezați bucățile de pui într-un vas sau castron de sticlă și adăugați marinată. Aruncă pentru a acoperi. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Pentru a face sos: într-un castron mic combinați 1 lingură de vin, 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de ulei, 1 lingură de amestec de amidon de porumb/apă, pastă de chili, oțet și zahăr.
Se amestecă împreună și se adaugă ceapa verde, usturoiul, castanele de apă și arahidele. Într-o tigaie medie, încălziți sosul încet până când este aromat.
Între timp, scoateți puiul din marinată și sotati-l într-o tigaie mare până când carnea este albă și sucurile sunt limpezi. Când sosul este aromat, adăugați pui sotat și lăsați să fiarbă împreună până când sosul se îngroașă.