Pui iubitor de brânză
Brânză iubitor de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 371 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandviș cu brânză Fontinan și Mozzarella la grătar, Fondue iubitor de brânză, și Caserola de ton a iubitorilor de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt suficient de adânc pentru a permite cel puțin un centimetru între pui și partea superioară a vasului.
Într-o oală mare la foc mediu, amestecați sosul de roșii, pasta de roșii, zahărul, pătrunjelul, busuiocul, oregano și usturoiul.
Între timp, într-un castron mare, aruncați puiul cu pesmet până când este complet acoperit. Aranjați puiul în vasul de copt și presărați după gust cu sare de usturoi și piper după gust. Pui de top cu jumătate de brânză Cheddar mărunțită și mozzarella.
Se toarnă sosul de roșii uniform peste pui. Rezervați jumătate din brânzeturile de Cheddar și mozzarella rămase și presărați restul peste pui și sos.
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți aproximativ 50 de minute sau până când puiul este gătit.
Îndepărtați folia și acoperiți cu brânzeturile rămase de Cheddar și mozzarella. Întoarceți vasul la cuptor și gătiți, neacoperit, până când brânza de deasupra se topește.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea cinci minute înainte de servire.