Pui Italian cu șuncă , busuioc și fasole
Puiul Italian cu șuncă, busuioc și fasole este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 531 calorii, 50g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,57 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este plăcută de 128 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, vin, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Busuioc și pui italian Balsamic, Plăcintă italiană cu oală de pui cu biscuiți de busuioc, și Salată de pâine italiană la grătar cu pui de busuioc de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați coapsele de pui peste tot cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Scoateți 8 crenguțe din busuioc (aproximativ 3 frunze fiecare pe crenguță) și așezați una deasupra fiecărei coapse de pui. Înfășurați fiecare coapsă într-o bucată de șuncă, cu capetele ascunse dedesubt.
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Încălziți uleiul într-o formă mare de prăjire peste două dintre arzătoarele de pe plită.
Adăugați puiul și prăjiți aproximativ 4 minute sau până când șunca este doar crocantă și puiul este ușor auriu. Întoarceți și repetați.
Între timp, tăiați bulbii de usturoi în jumătate în jurul mijlocului și înjumătățiți roșiile dacă sunt mici, împărțiți-le dacă sunt mari. Alegeți frunzele din restul busuiocului. Odată ce puiul s-a rumenit pe ambele părți, adăugați toate roșiile, jumătate din busuioc și vin. Se condimentează apoi se acoperă cu folie și se lasă să se gătească încet la cuptor timp de 40 de minute.
Scoateți din cuptor și rotiți căldura până la 220C / ventilator 200C / gaz
Scoateți folia din tigaie și amestecați fasolea în sucurile de roșii. Reveniți la cuptor, neacoperit, timp de 30 de minute până când roșiile, puiul și usturoiul încep să se crocant în jurul marginilor și puiul este foarte fraged. Chiar înainte de servire, rupeți busuiocul rămas aproximativ, apoi amestecați sau împrăștiați peste tigaie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.