Pui italian cu rozmarin
Rețeta de pui italian cu rozmarin este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță o opțiune extraordinară fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 1,31 USD per porție , primești un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 240 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, muștar dijon, rozmarin și sos pentru salată. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare:Paste de pui și penne cu sos de rozmarin cu usturoi , paste de pui cu sos de rozmarin și hamsi și pulpă de pui cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, la foc mediu, gătiți puiul în ulei timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Scoateți și păstrați la cald.
Într-un castron mic, amestecați sosul pentru salată, muștarul și rozmarinul.
Se toarnă în tigaie; gătiți și amestecați timp de 1 minut sau până când se încălzește.