Pui Indian La Grătar

Pui Indian La Grătar
Puiul Indian Barbeque ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 417 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, piper măcinat, fragezitor de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Chilis Monterey Chicken-servește piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, Pui La Grătar, și Nachos De Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți fante transversale superficiale în carnea părților de pui pentru a ajuta la absorbția mai multor arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CarneCarne
2
Se amestecă împreună sucul de lămâie și fragezitorul de carne; frecați în carnea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Puneți puiul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Așezați 1/2 cană de iaurt, chimen, coriandru, coriandru, boia de ardei, turmeric, sare, piper și usturoi într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
IaurtIaurt
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-un castron și amestecați restul de 1 1/2 căni de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă peste părțile de pui, se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
7
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți puiul din marinată și aruncați orice marinată rămasă. Pui la grătar 30 până la 45 de minute, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea, până când sucurile se limpezesc. Bucățile mai mici vor termina mai întâi gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista