Pui Indian La Grătar
Puiul Indian Barbeque ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 417 calorii, 34G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, piper măcinat, fragezitor de carne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Chilis Monterey Chicken-servește piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, Pui La Grătar, și Nachos De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fante transversale superficiale în carnea părților de pui pentru a ajuta la absorbția mai multor arome.
Se amestecă împreună sucul de lămâie și fragezitorul de carne; frecați în carnea de pui.
Puneți puiul într-un vas superficial.
Așezați 1/2 cană de iaurt, chimen, coriandru, coriandru, boia de ardei, turmeric, sare, piper și usturoi într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-un castron și amestecați restul de 1 1/2 căni de iaurt.
Se toarnă peste părțile de pui, se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată și aruncați orice marinată rămasă. Pui la grătar 30 până la 45 de minute, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea, până când sucurile se limpezesc. Bucățile mai mici vor termina mai întâi gătitul.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner]()
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.