Pui glazurat cu cidru cu unt rumenit-orez Pecan

Pui glazurat cu cidru cu unt rumenit - orezul Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, tăieturi de piept de pui, orez brun fiert în pungă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fursecuri De Pecan Glazurate Cu Unt Rumenit, Vafe de dovleac de cidru peste noapte cu unt de Pecan prăjit, sirop de cidru + mere condimentate, și Plăcintă Cu Nuci Pecan Cu Unt Rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului intr-o cratita mica, omitand sare si grasime; scurgere.
În timp ce orezul gătește, topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Adăugați cidru și muștar în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand este siropos.
Adăugați puiul în tigaie, întorcându-se la strat.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Topiți restul de 5 lingurițe de unt în cratiță la foc mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste si parfumat. Reduceți focul la mediu; adăugați nuci pecan și gătiți timp de 1 minut sau până la prăjit, amestecând frecvent.
Adăugați orezul și restul de 1/2 linguriță de sare; aruncați bine pentru a acoperi.