Pui glazurat cu arțar cu legume de țară prăjite

Pui glazurat cu arțar cu legume de țară prăjite
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul glazurat cu arțar cu legume de țară prăjite ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 1275 calorii, 82G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,43 USD pe porție. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de morcovi, unt, condimente de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Pui glazurat cu arțar cu legume de țară prăjite, Bere poate pui, legume în stil rustic cu usturoi prăjit, și Pui ars de arțar cu legume prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru legume: într-un castron mic, amestecați condimentele, muștarul, uleiul și sarea și piperul, după gust. Se aruncă cu legumele și se întinde într-un strat pe fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CondimenteCondimente
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
BolBol
3
Pentru pui: condimentați puiul cu condimentul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
Pui întregPui întreg
4
Așezați puiul pe legume în tigaia de prăjire. Prăjiți până devine auriu și un termometru citit instantaneu înregistrează 150 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Pentru glazură: în timp ce puiul se prăjește, amestecați toate ingredientele pentru glazură într-o oală la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic și gătiți până se îngroașă ușor. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când puiul este aproape gătit, acoperiți complet exteriorul cu glazura folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
7
Se toarnă orice glazură rămasă peste legume. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 175 de grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Scoateți puiul din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista