Pui fript glazurat cu muștar cu umplutură Waldorf

Pui fript glazurat cu muștar cu umplutură Waldorf
Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați nuci, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere, și Curcan fript glazurat cu umplutură de afine.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5.To faceți umplutura, amestecați împreună toateingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare cu ceva condimente. Scrunchcu mâinile până când sunt bine combinate.Condimentați puiul peste tot și puneți-lîntr-o cutie de prăjit. Se unge cu untși se pune pe raftul din mijloc al cuptoruluitimp de 50 de minute.Între timp, ungeți o formă de prăjire de 20 x 30 cm. Apăsați în umplutură, apoipresarați cu pesmetul rezervatși punctați cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți puiul cu muștar,transferați-l pe un raft inferior și prăjiți-l încă 40 de minute până când este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Puneți umpluturape raftul superior în același timp șigătiți timp de 40-50 de minute până devin aurii și crocante.Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute,apoi serviți cu umplutura, împreună cucartofi prăjiți și legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista