Pui fript glazurat cu muștar cu umplutură Waldorf
Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 9g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 66 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați nuci, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, Miere de muștar-friptură de porc cu umplutură de mere, și Curcan fript glazurat cu umplutură de afine.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5.To faceți umplutura, amestecați împreună toateingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare cu ceva condimente. Scrunchcu mâinile până când sunt bine combinate.Condimentați puiul peste tot și puneți-lîntr-o cutie de prăjit. Se unge cu untși se pune pe raftul din mijloc al cuptoruluitimp de 50 de minute.Între timp, ungeți o formă de prăjire de 20 x 30 cm. Apăsați în umplutură, apoipresarați cu pesmetul rezervatși punctați cu untul.
Ungeți puiul cu muștar,transferați-l pe un raft inferior și prăjiți-l încă 40 de minute până când este gătit și sucurile curg limpede.
Puneți umpluturape raftul superior în același timp șigătiți timp de 40-50 de minute până devin aurii și crocante.Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute,apoi serviți cu umplutura, împreună cucartofi prăjiți și legume, dacă doriți.