Pui Fript De Rozmarin Organic

Organic Rosemary friptură de pui este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 384 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript De Rozmarin, Pui prăjit cu rozmarin și lămâie, și Maple-Rosemary Friptură De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați usturoiul și rozmarinul. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită și în cavitatea corpului.
Presărați sare și piper uniform pe întreaga suprafață exterioară a puiului.
Așezați puiul într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute. Reduceți căldura la 375; coaceți 1 oră sau până când un termometru înregistrează 18