Pui fript cu cinci condimente, soia și lămâie
Cinci condimente, soia si lamaie friptura de pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 556 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 146 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir de mărimea degetului mare, sos hoisin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Pui Fript Glazurat Cu Soia, Pui prăjit cu glazură de arțar-soia, și Pui fript cu ghimbir și glazură de soia-whisky sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți cea mai mare parte a ghimbirului feliat într-o formă mare de prăjire, apoi așezați puiul deasupra. Umpleți puiul cu ghimbirul rămas, verdele se termină dintr-o grămadă de ceapă, jumătate din usturoi și o jumătate de lămâie.
Se amestecă cele cinci condimente, 2 lingurițe de ulei și condimente, apoi se freacă peste tot puiul. Cuibărește cealaltă jumătate a usturoiului în apropiere și stropește totul cu 1 linguriță de ulei. Legați din nou picioarele. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de aproximativ o jumătate de oră.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Prăjiți puiul timp de 1 oră. aruncați panele de lămâie și ceapa de primăvară se termină în sucurile de tigaie, apoi prăjiți încă 30 de minute sau până când carnea este gătită în partea cea mai groasă a coapsei și panele de lămâie sunt lipicioase. Ridicați puiul din tigaie și lăsați-l deoparte, neacoperit, să se odihnească.
Îndepărtați orice exces de grăsime din tigaie, apoi puneți tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic.
Adăugați 1 linguriță de zahăr, soia, hoisin, sucul din jumătatea rămasă de lămâie și orice sucuri de odihnă. Fierbeți câteva minute până se îngroașă ușor, apoi verificați condimentul și adăugați mai mult zahăr, dacă este necesar, nu adăugați sare suplimentară, deoarece soia și hoisina vor adăuga o mulțime.
Se servește cu puiul, orezul și legumele.