Pui fiert și fasole

Pui fiert și fasole
Dacă aveți în jur 40 minute pentru a petrece în bucătărie, pui fiert & fasole ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 1140 calorii, 92g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 56 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel, cățel de usturoi, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Rețete similare includ Limoncello de pui fiert cu fasole verde, O comunitate de alergare și pui fiert cu cârnați și fasole, și Pui fiert crocant cu fasole albă și Chile Verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie largă cu capac, adăugați puiul, apoi gătiți rapid pentru a-l rumeni peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Sfat în ceapă, usturoi și cimbru, apoi prăjiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se toarnă vinul, 150 ml apă și puțină sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 20 de minute, acoperind la jumătatea timpului de gătit, până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă fasolea în tigaie și se încălzește scurt. Tăiați aproximativ pătrunjelul, apoi împrăștiați-l pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista