Pui Fiert Balsamic

Pui Fiert Balsamic
Puiul fiert Balsamic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 598 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ulei vegetal, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Balsamic Fiert, Pui balsamic fiert, și Pui Balsamic Și Ierburi Ușor Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați bucățile de pui uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
PiperPiper
SareSare
2
Gătiți puiul în ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare 10 minute sau până când se rumenesc ușor pe toate părțile, întorcând des bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Scurgeți excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și sotati la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pasta de roșii și 1/2 cană bulion de pui, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pasta De TomatePasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 2/3 cană de oțet balsamic și 3 linguri de miere; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți glazura la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
8
Adăugați pui, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, neacoperit, întorcându-se ocazional, 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul este gata. Se amestecă amestecul de glazură balsamică peste pui și se presară uniform cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista