Puiul fiert Balsamic este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 598 calorii, 44G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ulei vegetal, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Balsamic Fiert, Pui balsamic fiert, și Pui Balsamic Și Ierburi Ușor Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați bucățile de pui uniform cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Piper
Sare
2
Gătiți puiul în ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare 10 minute sau până când se rumenesc ușor pe toate părțile, întorcând des bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Scoateți puiul din tigaie și scurgeți-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Scurgeți excesul de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și sotati la foc mediu 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pasta de roșii și 1/2 cană bulion de pui, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 2/3 cană de oțet balsamic și 3 linguri de miere; creșteți căldura la mediu-mare și aduceți glazura la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
8
Adăugați pui, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, neacoperit, întorcându-se ocazional, 45 de minute până la 1 oră sau până când puiul este gata. Se amestecă amestecul de glazură balsamică peste pui și se presară uniform cu ceapă verde.