Pui Enchiladas Verdes

Pui Enchiladas Verdes
Pui Enchiladas Verdes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de tomatillos, tortilla de porumb, ulei de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1801 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Enchiladas Verdes, PUI ENCHILADAS VERDES, și Pui Enchiladas Verdes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 puneți coapsele de pui într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți doar cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați în apă un cățel de usturoi care a fost tăiat în jumătate, 1/4 de ceapă și 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, acoperit, timp de 20 de minute, până când puiul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Scoateți coapsele de pui într-un castron separat și lăsați să se răcească suficient pentru a atinge. 2 în timp ce puiul gătește, puneți tomatillos și 3 ardei serrano chile într-o tigaie separată pentru sos și acoperiți-i cu apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Fierbeți până când tomatillos sunt gătite și și-au schimbat culoarea, dar nu sunt moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
TomatillosTomatillos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se ia de pe foc. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tomatillos și serranos într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit tomatillo în blender, precum și 2 căței de usturoi, o treime o cană de ceapă tocată și aproximativ 1/4 cană de coriandru tocat (ambalat). (Restul de ceapă tocată și coriandru vor fi folosite pentru garnitură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați o linguriță de sare. Pur și simplu până se amestecă complet, 15 până la 30 de secunde. Gust pentru căldură. Dacă nu este suficient de picant, adăugați un alt ardei iute (nu trebuie gătit). Rețineți că în cele din urmă se va adăuga smântână la sos, care va răci mult din picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Adăugați mai multă sare după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Se toarnă sosul într-o tigaie, se aduce la foc mic și se lasă să fiarbă timp de 5 minute. Apoi scoateți-l de pe foc.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți carnea de pui gătită din oase. Tăiați carnea cu o furculiță sau cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Puneți puiul într-un castron și adăugați 1/3 la 1/2 cană de sos tomatillo la pui. Gustă puiul; dacă are nevoie de sare, adaugă puțin. 4
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați o tortilla în tigaie și folosiți o spatulă metalică pentru a o răsturna pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Puneți o altă tortilla deasupra acesteia (pentru a absorbi excesul de ulei) și răsturnați din nou. Când tortilele sunt încălzite, scoateți-le pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
14
Adăugați puțin mai mult ulei în tigaie și adăugați încă câteva tortilla. Continuați să încălziți și să înmuiați toate tortilele. Rețineți că, dacă utilizați tortilla de casă făcută doar, puteți sări peste acest pas, deoarece tortilele sunt deja fierbinți, înmuiate și gata de mâncare. 4 Încălziți cuptorul la 200 F. înmuiați o tortilla în sosul salsa verde tomatillo și așezați-o pe un vas de servire rezistent la cuptor. Scoateți o lingură de pui în centrul tortilla și înfășurați tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
TomatillosTomatillos
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Așezați pe vasul de servire și repetați cu toate tortilele. Puneți în cuptorul cald pentru a menține enchiladele calde în timp ce terminați sosul.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Încălziți din nou sosul salsa verde până fierbe, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă smântâna până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
17
Scoateți enchiladele încălzitoare din cuptor și turnați sosul salsa verde peste toate. Se acoperă cu ceapă tocată, brânză și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Serviți imediat.
19
Serviți cu garnituri suplimentare de ceapă, brânză și coriandru pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista