Pui dulce Chili Lime cu cuscus Cilantro

Pui dulce Chili Lime cu cuscus Cilantro
Reteta dulce Chili Lime pui cu cuscus Cilantro poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal American. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Prăjituri cu Chili de cartofi dulci cu sos de lămâie Cilantro, Pui De Chili Cilantro Lime La Grătar, și Pui fript din mahon cu cartofi dulci de tei fumurii și Chimichurri de coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati cuburile de piept de pui in uleiul incins pana cand sucurile devin limpezi si puiul nu mai este roz in interior, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați puiul cu glutamat monosodic în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Amestecați sosul de soia, zahărul brun, fulgii de ardei roșu, sucul de lămâie și coaja de tei într-un castron, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă sosul în tigaie fierbinte, se fierbe și se reduce focul la minim. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul începe să se reducă ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Amestecați puiul gătit în sos și gătiți până când sosul formează o glazură pe bucățile de pui, încă aproximativ 2 până la 3 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui FiertPui Fiert
SosSos
7
Aduceți bulionul de legume la fiert într-o cratiță. Amestecați cuscusul în bulionul de legume, opriți focul și lăsați cuscusul să stea până când bulionul este absorbit, aproximativ 5 minute. Se amestecă cilantro în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Aranjați cuscusul pe un platou de servire, acoperiți cu pui și sos și serviți cu pene de tei. Strângeți pene de var peste cuscus și pui înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CuscusCuscus
Pui întregPui întreg
SosSos

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Cava Rosado
Castelul Cava Rosado
Casteller Cava Ros euro este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapaselor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Revista