Pui dulce Chili Lime cu cuscus Cilantro
Reteta dulce Chili Lime pui cu cuscus Cilantro poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 422 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un curs principal American. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Prăjituri cu Chili de cartofi dulci cu sos de lămâie Cilantro, Pui De Chili Cilantro Lime La Grătar, și Pui fript din mahon cu cartofi dulci de tei fumurii și Chimichurri de coriandru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati cuburile de piept de pui in uleiul incins pana cand sucurile devin limpezi si puiul nu mai este roz in interior, 5-6 minute.
Presărați puiul cu glutamat monosodic în timp ce gătește.
Scoateți puiul din tigaie.
Amestecați sosul de soia, zahărul brun, fulgii de ardei roșu, sucul de lămâie și coaja de tei într-un castron, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă sosul în tigaie fierbinte, se fierbe și se reduce focul la minim. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul începe să se reducă ușor, 3 până la 4 minute.
Amestecați puiul gătit în sos și gătiți până când sosul formează o glazură pe bucățile de pui, încă aproximativ 2 până la 3 minute, amestecând des.
Aduceți bulionul de legume la fiert într-o cratiță. Amestecați cuscusul în bulionul de legume, opriți focul și lăsați cuscusul să stea până când bulionul este absorbit, aproximativ 5 minute. Se amestecă cilantro în cuscus.
Aranjați cuscusul pe un platou de servire, acoperiți cu pui și sos și serviți cu pene de tei. Strângeți pene de var peste cuscus și pui înainte de servire.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Cava Rosado
Casteller Cava Ros euro este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapaselor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.