Pui, dovlecei și Prosciutto
Puiul, dovlecelul și Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 229 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, prosciutto, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui, Dovlecei Și Prosciutto, Farfalle cu dovlecei și Prosciutto, și Penne cu Prosciutto, roșii și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti puiul timp de 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă la cuptor și se prăjește timp de 8 minute. Între timp, într-o a doua tigaie, la foc mediu, încălziți uleiul rămas. Gatiti prosciutto - ul pana cand este crocant, 1-2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați dovleceii, usturoiul și restul de sare și piper și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Transferați prosciutto-ul, dovlecelul și usturoiul în tigaie cu puiul, stoarceți lămâia deasupra și aruncați. Împărțiți între plăci.