Pui Dijonnaise
Pui Dijonnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $1.38 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 262 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, amestec de maioneză de muștar dijon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Încercați Pui Dijonnaise, Creveți Dijonnaise, și Sparanghel Dijonnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți puiul într-un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de muștar-maioneză, ulei de măsline, suc de lămâie, piper de lămâie, sare și bulion.
Se toarnă amestecul peste pui.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.