Pui De Șofran Cu Prune
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Puiul de șofran cu prune ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, șofran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu prune și Oregano, Pui cu prune și slănină, și Pui cu prune și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele, șofranul și 1 1/2 căni de apă într-un castron mare; lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți, rezervați lichid și puneți deoparte.
Presărați puiul cu sare și piper; gătiți în ulei fierbinte într-o tigaie mare aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul, rezervând picături în tigaie; păstrați puiul cald.
Se sotează ceapa în picături rezervate 5 minute; adăugați prune uscate, lichid de prune rezervat, ghimbir și băț de scorțișoară. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când amestecul este redus la 1 cană.
Adăugați pui; gatiti 5 minute sau pana cand puiul este gata.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară.
Se presara cu migdale si patrunjel.