Pui De Usturoi Prăjit Lent

Pui De Usturoi Prăjit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi prăjit lent. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1352 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Lămâie și usturoi pui prăjit lent, Lent prăjită Grappa usturoi și lămâie piper pui cu cartofi prajiti păstârnac, și Miel prăjit lent, rozmarin și plăcintă cu usturoi prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună sare și piper într-un castron mic și se lasă deoparte. Se usucă puiul și se freacă peste tot cu 1 din capetele de usturoi. Frecați peste tot (și sub piele) cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți 1 cap de usturoi și 1 jumătate de lămâie în cavitatea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Aranjați usturoiul, lămâia și ceapa rămase pe fundul unui vas de copt de 3 până la 4 litri pentru a crea un pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Puneți puiul deasupra, adăugați bulion în vasul de copt și acoperiți bine cu folie. Prăjiți până când puiul ajunge la 135 până la 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Îndepărtați folia, periați puiul cu sucuri de tigaie și creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F. prăjiți, ungând ocazional, până când temperatura puiului pe coapsa interioară este de 165 de grade F, pielea este maro aurie, iar sucurile se limpezesc, aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură. Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți. Tăiați puiul și serviți fiecare porție cu 1 cap de usturoi și sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista