Pui De Usturoi Prăjit Lent

Pui De Usturoi Prăjit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi prăjit lent. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1352 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Lămâie și usturoi pui prăjit lent, Lent prăjită Grappa usturoi și lămâie piper pui cu cartofi prajiti păstârnac, și Miel prăjit lent, rozmarin și plăcintă cu usturoi prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună sare și piper într-un castron mic și se lasă deoparte. Se usucă puiul și se freacă peste tot cu 1 din capetele de usturoi. Frecați peste tot (și sub piele) cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți 1 cap de usturoi și 1 jumătate de lămâie în cavitatea de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Aranjați usturoiul, lămâia și ceapa rămase pe fundul unui vas de copt de 3 până la 4 litri pentru a crea un pat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Puneți puiul deasupra, adăugați bulion în vasul de copt și acoperiți bine cu folie. Prăjiți până când puiul ajunge la 135 până la 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Îndepărtați folia, periați puiul cu sucuri de tigaie și creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F. prăjiți, ungând ocazional, până când temperatura puiului pe coapsa interioară este de 165 de grade F, pielea este maro aurie, iar sucurile se limpezesc, aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură. Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți. Tăiați puiul și serviți fiecare porție cu 1 cap de usturoi și sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista