Pui De Usturoi Prăjit Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi prăjit lent. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1352 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Lămâie și usturoi pui prăjit lent, Lent prăjită Grappa usturoi și lămâie piper pui cu cartofi prajiti păstârnac, și Miel prăjit lent, rozmarin și plăcintă cu usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F și aranjați un suport în mijloc.
Se amestecă împreună sare și piper într-un castron mic și se lasă deoparte. Se usucă puiul și se freacă peste tot cu 1 din capetele de usturoi. Frecați peste tot (și sub piele) cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Puneți 1 cap de usturoi și 1 jumătate de lămâie în cavitatea de pui.
Aranjați usturoiul, lămâia și ceapa rămase pe fundul unui vas de copt de 3 până la 4 litri pentru a crea un pat.
Puneți puiul deasupra, adăugați bulion în vasul de copt și acoperiți bine cu folie. Prăjiți până când puiul ajunge la 135 până la 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați folia, periați puiul cu sucuri de tigaie și creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F. prăjiți, ungând ocazional, până când temperatura puiului pe coapsa interioară este de 165 de grade F, pielea este maro aurie, iar sucurile se limpezesc, aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură. Între timp, turnați sucurile de tigaie într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți. Tăiați puiul și serviți fiecare porție cu 1 cap de usturoi și sos de tigaie.