Pui de usturoi cu sos de vin alb

Pui de usturoi cu sos de vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de usturoi cu sos de vin alb. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 703 calorii, 43G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână vin, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui și ciuperci în sos de vin alb de usturoi, Pui și Pastan în sos de usturoi de vin alb, și Pui și ciuperci într-un sos de vin alb de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 zdrobiți ușor căței de usturoi cu partea unui cuțit greu de bucătar, suficient cât să rupă cuișoarele. Lăsați coaja pe.2 tăiați bucățile de pui de exces de grăsime. Uscați-le și presărați bucățile generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez (sau o tigaie mare cu fund gros, cu un capac etanș) pe mediu înalt. Lucrând în loturi, rumeniți bucățile de pui pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați bucățile de pui pe uleiul fierbinte, nu vă mișcați până nu se rumenesc, apoi întoarceți-vă pe cealaltă parte folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scoateți din tigaie când este rumenit. 3
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puțin ulei de măsline în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adauga usturoiul si saut-ul pana se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați vinul și ierburile. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bucățile de pui. Reduceți căldura la mediu scăzut. Acoperiți tigaia și fierbeți până când puiul este fiert. Mutați bucățile de pui de sus în jos la fiecare 5 minute timp de aproximativ 20 de minute. Puiul se face atunci când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 180 de litri F pentru coapse și 170 de litri F pentru sâni.Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați bucățile de pui într-un platou; lingură sos de usturoi peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Serviți singur (opțiune cu conținut scăzut de carbohidrați) sau cu orez, tăiței, cartofi copți sau piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista