Pui de tigaie cu Succotash de vară

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de tigaie cu Succotash de vară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 427 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de fasole lima pentru copii, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept de pui sotat cu șuncă de țară și Succotash de vară, Summer Succotash, și Summer Succotash.
Instrucțiuni
Într-un storcător de legume, sucați 4 căni de boabe de porumb; strecurați sucul printr-o sită fină într-o cratiță mică.
Adăugați boabele de vanilie și gătiți la foc mic, amestecând des, până se îngroașă, aproximativ 25 de minute.
Adăugați sucul de lămâie, 1 lingură de tarhon și coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentați Generos pieptul de pui cu sare și piper, adăugați în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovii și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați fasolea lima și gătiți timp de 4 minute.
Transferați legumele într-un castron.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei.
Adăugați restul de 2 căni de boabe de porumb și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Gatiti la foc moderat, amestecand o data, pana se rumeneste, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de porumb, restul de 1 lingură de tarhon și legumele rezervate.
Tăiați puiul în bucăți sau felii și serviți cu succotash și pene de lămâie.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.