Puiul de tigaie cu cartofi și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 836 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui pe piele, unt, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci, Cotlete De Pui Cu Ciuperci, și Pui înăbușit în tigaie cu ciuperci cu unt de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se încălzește până la sclipire.
7
Adăugați coapsele de pui cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc și crocante, 7 până la 9 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă 3 până la 4 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
8
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
9
Adăugați cartofii în grăsimea din tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând ocazional până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați bulionul de pui și deglazați tigaia, răzuind bucăți maro pe fund. Împingeți cartofii în lateral și așezați puiul înapoi, cu pielea în sus. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți-l la foc mic și gătiți, neacoperit, până când coapsele înregistrează cel puțin 165 km F pe un termometru citit instant și stocul este redus la aproximativ o jumătate de cană, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați ciupercile înapoi deasupra în ultimele 2 minute de gătit pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Transferați puiul pe platoul de servire. Pe foc, amestecați untul, sucul de lămâie și jumătate de pătrunjel în sos și legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se toarnă peste și în jurul puiului, se presară cu pătrunjel rămas și se servește.