Pui de tarhon cu struguri și Linguine
Puiul de tarhon cu struguri și Linguine necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 656 calorii, 46G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de unt, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bun. Încearcă Pui fript cu struguri, castane și unt de tarhon, Carne de porc cu struguri și tarhon, și Alac perlat cu tarhon și struguri roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguine conform indicatiilor pachetului. Între timp, presărați puiul cu sare și piper.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în ulei și unt timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.
Scoateți și păstrați cald.
Adăugați vin în tigaie; amestecați pentru a slăbi bucățile maro. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate. Se amestecă smântâna; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Adăugați strugurii, tarhonul și puiul; se încălzește.
Se servește cu amestec de pui.