pui de susan la cuptor simplylo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de susan la cuptor simplylo. Această rețetă face 6 porții cu 426 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, germeni de grâu, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Benzi De Pui De Susan La Cuptor, Pui De Susan Prăjit La Cuptor, și Aripi De Pui Cu Susan Prăjit La Cuptor.
Instrucțiuni
Bateți împreună sosul de soia, sherry, usturoiul, zahărul brun și ghimbirul într-un bol; se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați bucățile de pui, acoperiți cu marinata, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un suport de copt cu spray de gătit și așezați-l pe o foaie de copt.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Amestecați germenii de grâu, firimiturile de pâine, semințele de susan, pătrunjelul, ardeiul negru și ardeiul împreună într-o pungă de plastic mare resigilabilă separată.
Adăugați puiul în pungă și agitați pentru a acoperi bucățile cu amestecul de pesmet; transferați bucățile de pui acoperite în raftul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, fără a atinge osul, ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).