Pui De Susan-Ghimbir
Puiul de susan-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.79 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sucul de portocale, sosul hoisin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Susan Cu Ghimbir, Pui Cu Ghimbir De Susan, și Pui De Susan Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Transferați puiul într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit.
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 1/2 ore sau până când puiul este fraged.
Transferați puiul într-un platou; păstrați cald.
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită într-o cratiță mică pentru a măsura 1 1/4 căni. Aruncați solidele. Aduceți lichidul de gătit la fierbere la foc mediu-mare.
Combinați amidonul de porumb și 1 lingură de apă rece într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în sos, amestecând cu un tel până se omogenizează. Reveniți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand continuu.
Se presara cu seminte de susan si ceapa verde.