Pui de sud-vest cu fasole neagră și orez
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 42 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, conserve de roșii, sos de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci umplute din sud-vest cu fasole neagră, orez brun și ardei roșu, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Fasole Neagră Sud-Vestică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și ceapa; gatiti 4 min., întorcând puiul și amestecând ceapa după 2 min.
Adăugați roșiile, fasolea, șunca și sosul fierbinte; se amestecă. Fierbeti la foc mic 10 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcând puiul după 5 min.
Se servește peste orez fierbinte.