Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Slow Cooker Southwestern. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 404 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, porumb de miez, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Sud-Vest Cu Aragaz Lent, Supă De Pui De Sud-Vest Cu Aragaz Lent, și Supă de pui din sud-vest în aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați porumbul, fasolea neagră și 1/2 cană de salsa. Se acoperă cu pui; se toarnă salsa rămasă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.