Pui De Rozmarin-Usturoi
Puiul de rozmarin-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, jumătăți de piept de pui, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de usturoi cu rozmarin, Pui de rozmarin și usturoi, și Rozmarin-usturoi pui și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un sucitor, bateți puiul între 2 foi de hârtie de ceară până când au o grosime uniformă.
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul strălucește și usturoiul se rumenesc. (Nu arde usturoiul.)
Adăugați pieptul de pui și gătiți până devin aurii, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați sarea, piperul, oțetul, bulionul de pui și rozmarinul. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți cu 3 minute mai mult sau până când puiul este fraged cu furculița.
Scoateți puiul într-un platou și păstrați-l la cald. Creșteți căldura la mare și fierbeți sosul până se îngroașă sau siropos, 3 până la 5 minute.
Bateți untul și turnați sosul peste pui.