Pui De Rozmarin La Grătar

Puiul de rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 919 calorii, 64G de proteine, și 72g de grăsime. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, suc de lămâie plus 1 lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Rozmarin La Grătar, Aripioare De Pui Cu Rozmarin La Grătar, și Coapse De Pui La Grătar Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați puiul într-un vas de copt din sticlă.
Stropiți cu 1/2 cană de ulei și suc de lămâie. Tăiați grosolan frunzele din 10 crenguțe de rozmarin. Aruncați rozmarinul tocat și usturoiul cu pui pentru a acoperi; condimentează cu sare, piper și boia. Capac; se răcește timp de 3 ore sau peste noapte.
Construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Lăsați puiul să ajungă la temperatura camerei.
Periați marinada; pui la grătar, întorcându-se ocazional, până se rumeneste și aproape gătit, aproximativ 20-22 de minute pentru picioare și coapse, 16-18 minute pentru sâni.
Se toarnă restul de 1/4 cană de ulei într-un castron mic. Înmuiați 2 crenguțe de rozmarin în ulei; ungeți ocazional puiul cu crenguțe până când sunt fierte, încă 5 minute.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 15 minute.
Transferați într-un castron.
Tăiați lămâia pe jumătate pe lungime, apoi tăiați subțire transversal în jumătăți de lună.
Adăugați la pui cu orice ulei rămas; aruncați pentru a acoperi.
Serviți puiul pe un platou cu gem de roșii alături.