Pui de rozmarin cu fasole albă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rozmarin cu fasole albă. O porție conține 401 calorii, 48G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pui de rozmarin cu fasole albă, Supă De Pui De Rozmarin Cu Fasole Albă, și Pui de rozmarin cu un singur fel de mâncare și fasole albă.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul, 1 1/2 lingurițe de rozmarin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un vas puțin adânc.
Combinați albușul de ou și apa într-un vas puțin adânc.
Așezați fiecare piept de pui în amestec de albuș de ou, permițând excesului să picure înapoi în vas. Dragă pui în amestec de pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6-7 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Transferați puiul pe o farfurie. Puneți deoparte și păstrați cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti, amestecand continuu, 30 de secunde. Se amestecă fasole, roșii, 1 lingură rozmarin, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Puneți amestecul de fasole pe farfurii de servire și acoperiți cu pui.