Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rozmarin cu fasole albă. O porție conține 401 calorii, 48G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pui de rozmarin cu fasole albă, Supă De Pui De Rozmarin Cu Fasole Albă, și Pui de rozmarin cu un singur fel de mâncare și fasole albă.
Instrucțiuni
1
Combinați pesmetul, 1 1/2 lingurițe de rozmarin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați albușul de ou și apa într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați fiecare piept de pui în amestec de albuș de ou, permițând excesului să picure înapoi în vas. Dragă pui în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pui; gatiti 6-7 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Transferați puiul pe o farfurie. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti, amestecand continuu, 30 de secunde. Se amestecă fasole, roșii, 1 lingură rozmarin, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Puneți amestecul de fasole pe farfurii de servire și acoperiți cu pui.