Pui De Pui Glazurat Cu Arțar

Pui De Pui Glazurat Cu Arțar
Această rețetă face 8 porții cu 78 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Kabobs de pui cu glazură de arțar ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, coajă de lămâie, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Maple glazurate pui Kabobs cu dulce Jalapeno Salsa, Maple-Glazurate Kabobs, și Pui De Pui Glazurat Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați grăsimea din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Tăiați puiul în 24 de bucăți. Într-un vas mare de sticlă sau plastic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția ardeiului gras și a dovleceilor. Se amestecă puiul, ardeiul gras și dovleceii. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Setați controlul cuptorului la fiert. Filetați puiul, ardeiul gras și dovleceii alternativ pe fiecare dintre cele opt frigarui de 8 inci.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Pui întregPui întreg
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
4
Așezați pe raft în tigaia pentru pui. Se fierbe cu vârfuri de 4 inci de la căldură 2 până la 3 minute; rândul său. Se fierbe cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista