Pui De Pe Coasta De Vest

Pui De Pe Coasta De Vest
Puiul de pe coasta de Vest este un fără gluten și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de coapse de pui, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Whole30 Pui De Pe Coasta De Vest, Whole30 Pui De Pe Coasta De Vest, și Aruncarea Fructelor De Pe Coasta De Vest.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați puiul într-un singur strat în două unse de 11 in. x 7 inch. vase de copt; lingura sos peste partea de sus. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 1 oră sau până când sucurile se limpezesc, ungand cu sos o dată cu timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista