Pui De Nucă De Cocos Curry Roșu Thailandez

Pui De Nucă De Cocos Curry Roșu Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de nucă de cocos cu Curry roșu Thailandez. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, pene de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry thailandez de nucă de cocos cu pui, și Pui Curry Cu Nucă De Cocos Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, bulionul de pui, pasta de curry, rădăcina de ghimbir și usturoiul până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Pastă De CurryPastă De Curry
GhimbirGhimbir
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Adăugați unt de arahide; gatiti 1-2 minute sau pana cand puiul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pui întregPui întreg
5
Reduceți căldura la mediu; amestecați păstăile de mazăre și ardeiul gras. Fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante. Se amestecă amestecul de iaurt; gatiti cu 1 pana la 2 minute mai mult sau pana se incalzeste bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
IaurtIaurt
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Se presară coriandru și se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista