Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de nucă de cocos cu Curry roșu Thailandez. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi, pene de tei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry thailandez de nucă de cocos cu pui, și Pui Curry Cu Nucă De Cocos Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, bulionul de pui, pasta de curry, rădăcina de ghimbir și usturoiul până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pastă De Curry
Ghimbir
Usturoi
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Adăugați unt de arahide; gatiti 1-2 minute sau pana cand puiul este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Pui întreg
5
Reduceți căldura la mediu; amestecați păstăile de mazăre și ardeiul gras. Fierbeți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante. Se amestecă amestecul de iaurt; gatiti cu 1 pana la 2 minute mai mult sau pana se incalzeste bine. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Legume
Mazăre De Zăpadă
Iaurt
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
7
Se presară coriandru și se servește cu pene de var.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.