Pui de nucă de cocos Curry cu Chutney

Reteta Curry Pui de nucă de cocos cu Chutney ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 315 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oferte de pui, nucă de cocos, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de nucă de cocos-Curry cu maioneză Chutney, chutney de nucă de cocos roșu, chutney de nucă de cocos în stil kerala pentru idli, dosa, și chutney de nucă de cocos coriandru , cum se face chutney de nucă de cocos coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
În castron de mică adâncime, bate ou. În punga mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți firimituri de pâine, nucă de cocos și curry. Înmuiați puiul în ou.
Așezați în punga cu pesmet; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe foaia de prăjituri.
Coaceți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată, până când puiul nu mai este roz în centru și acoperirea este maro auriu.