Pui De Nucă De Cocos

Pui De Nucă De Cocos
Puiul de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 492 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime per portie. 237 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, sare, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Sănătos Cheie Var Tarte ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Nucă de cocos var pui la cuptor cu nucă de cocos mango orez lipicios, Pui de nucă de cocos la grătar cu orez de nucă de cocos, și Frigarui de pui de nucă de cocos thailandez cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați jumătate din laptele de nucă de cocos, usturoiul, sosul de soia și sucul de lămâie într-o pungă cu fermoar din plastic resigilabilă și agitați pentru a combina bine marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2
Așezați fâșiile de pui în pungă, strecurați de mai multe ori pentru a acoperi puiul cu marinată și refrigerați cel puțin 3 ore. Rezervați restul laptelui de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
3
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și ungeți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Așezați nuca de cocos mărunțită într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori până când nuca de cocos este măcinată în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Amestecați-l cu firimituri panko, sare și piper negru într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați făina într-un al doilea bol, iar oul într-un al treilea bol superficial. Se agită excesul de marinadă din fâșii de pui și se înmoaie în făină pentru a acoperi bine; apoi se înmoaie în ou și, în final, în amestecul de miez de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
MarinadaMarinada
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați benzile acoperite pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți fâșiile de pui în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Amestecați laptele de nucă de cocos rezervat și maioneza într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mic; serviți sosul stropit peste fâșiile de pui sau pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Lapte De CocosLapte De Cocos
MaionezăMaioneză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista