Pui De Lămâie Fără Gluten

Pui De Lămâie Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de lămâie fără gluten. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de roșii de struguri, piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Divan De Pui Fără Tigaie Fără Gluten, Fără Gluten Sunt Eu: Pui Prăjit Cu Tigaie Picantă, și Skillet Chicken & Ciuperci-Scăzut De Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de mică adâncime, se amestecă împreună amestec de făină, sare și piper; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați pieptul de pui cu părțile netede în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu-mare. Coat 2 bucăți de pui în amestec de făină amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă în tigaie. Gatiti aproximativ 6 minute, intoarcand la jumatatea fierberii, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul pe farfurie; păstrați cald. Repetați cu uleiul rămas și puiul. (Rezervă 1 lingură amestec de făină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in unt aproximativ 1 minut sau doar pana devine auriu. Se amestecă amestecul de făină rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați suc de lămâie și bulion de pui; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
8
Adăugați vin și roșii; întoarceți fierberea. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut mai mult sau pana cand sosul este usor ingrosat. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Puneți puiul în tigaie, acoperiți cu sos și gătiți până se încălzește. Împărțiți amestecul de pui între 4 farfurii de servire, sos de lingură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista