Pui De Lămâie Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de lămâie fără gluten. Această rețetă face 4 porții cu 323 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de roșii de struguri, piept de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Divan De Pui Fără Tigaie Fără Gluten, Fără Gluten Sunt Eu: Pui Prăjit Cu Tigaie Picantă, și Skillet Chicken & Ciuperci-Scăzut De Carbohidrați Și Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de mică adâncime, se amestecă împreună amestec de făină, sare și piper; retrase din circuitul agricol.
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați pieptul de pui cu părțile netede în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți jumătate din uleiul de măsline la foc mediu-mare. Coat 2 bucăți de pui în amestec de făină amestec.
Se adaugă în tigaie. Gatiti aproximativ 6 minute, intoarcand la jumatatea fierberii, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Scoateți puiul pe farfurie; păstrați cald. Repetați cu uleiul rămas și puiul. (Rezervă 1 lingură amestec de făină.)
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in unt aproximativ 1 minut sau doar pana devine auriu. Se amestecă amestecul de făină rezervat.
Adăugați suc de lămâie și bulion de pui; se încălzește la fierbere.
Adăugați vin și roșii; întoarceți fierberea. Gatiti si amestecati aproximativ 1 minut mai mult sau pana cand sosul este usor ingrosat. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Puneți puiul în tigaie, acoperiți cu sos și gătiți până se încălzește. Împărțiți amestecul de pui între 4 farfurii de servire, sos de lingură peste pui.