Pui De Lămâie-Caise
Puiul de lămâie-caise este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, ghimbir măcinat, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Caise-Lămâie, Pui De Lămâie-Caise, și Pui De Caise-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 42
Pulverizați tava de copt de 15x10 inci cu spray de gătit. Bateți ușor oul și apa. Se amestecă împreună amestecul de copt, coaja de lămâie și praful de usturoi.
Scufundați puiul în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestecul de amestec de copt.
Coaceți descoperit 20 de minute; întoarceți puiul.
Coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când sucul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Încălziți ingredientele rămase în cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând ocazional, până se încălzește. Lingură peste pui.