Pui de lime și coriandru
Puiul de tei și coriandru necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 430 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pui, căței de usturoi, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui de lime și coriandru, Pui de coriandru și Lime la grătar, și Picioare De Pui La Grătar Cu Var De Coriandru.
Instrucțiuni
În primul rând, spatchcock puiul, astfel încât să stea plat pe grătar. Toate acestea înseamnă folosirea unei foarfece de bucătărie sau a unui cuțit de bucătărie ascuțit pentru a tăia ambele părți ale nasului parsons pentru a îndepărta complet coloana vertebrală. Apoi, așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o placă de tocat și împingeți în jos cu putere pentru a aplatiza cu mâinile. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a face o mulțime de tăieturi adânci în pui, aproximativ trei în fiecare sân și două în fiecare picior.
Într-un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul și boabele de piper împreună într-o pastă gri, moale. Se amestecă sucul de lămâie în pastă, apoi coriandrul tocat.
Puneți puiul într-un vas și masați marinada în pui. Se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider cel puțin 2 ore, dar de preferință peste noapte.
Pentru a găti puiul, aprindeți grătarul. Când flăcările se sting și cărbunii sunt fierbinți și strălucitori, așezați puiul pe grătar, cu pielea în sus și presărați sare. Vei fi tentat să continui să-l împingi și să-l ridici, dar lasă-l în pace. După 25 de minute, puiul va arăta ca gătit, dar răsturnați-l și dați partea pielii 10 minute să se rumenească. Ridicați puiul pe o placă de tocat și lăsați să se odihnească câteva minute.
Acum puteți sculpta în mod convențional, dar îmi place să iau un satâr și să-l tai drept în felii groase. Îngrămădiți-l pe un platou și serviți împrăștiat cu coriandru proaspăt și pene de var.