Pui de ierburi prăjite cu Moreluri și salată de năsturel
Puiul de ierburi prăjite cu Moreluri și salată de năsturel este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 1083 calorii, 77g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.78 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, ciuperci morel, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui de ierburi prăjite cu Moreluri și salată de năsturel, Salată de Nasturel cu Moreluri prăjite, și Piept de pui prăjit cu raci, fasole Fava și Moreluri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Frecați puiul peste tot cu 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie, cu pieptul în sus. Frecați toate, cu excepția a 1 lingură de ierburi peste pui, acoperindu-l bine. Împrăștiați căței de usturoi în tigaie și prăjiți timp de 15 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Turnați încet 1/2 cană de vin alb peste vârful puiului, având grijă să nu deranjați crusta de ierburi și prăjiți încă 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 300 și prăjiți timp de 30 de minute.
Se toarnă restul de 1/2 cană de vin alb peste pui și se prăjește aproximativ 40 de minute mai mult, până când un termometru citit instantaneu introdus în coapsa interioară a păsării înregistrează 16
Între timp, într-un castron rezistent la căldură, înmuiați ciupercile uscate de morel în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți morelele și clătiți bine; rezervați lichidul de înmuiere.
Într-o tigaie mare, topiți untul în restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați morelele scurse și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când este glazurat, aproximativ 3 minute. Turnați cu grijă lichidul de înmuiere rezervat, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos. Se fierbe până când lichidul se reduce la 2 linguri și se amestecă 1 lingură de ierburi rămase. Acoperiți morelele și puneți-le deoparte.
Înclinați puiul pentru a scurge sucurile cavității în tigaia de prăjire și transferați puiul pe o placă mare de sculptură. Curățați cățelele de usturoi prăjite și transferați-le pe o farfurie mică.
Turnați sucurile din tigaia de prăjire într-o cratiță mică și îndepărtați grăsimea.
Transferați 1/4 cană de sucuri într-un castron mare. Se amestecă oțetul de sherry și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați năsturelul și aruncați bine.
Adăugați sucurile rămase și usturoiul prăjit în morelele sotate, reîncălziți și condimentați cu sare și piper.
Sculptați puiul și serviți cu salata de năsturel și moreluri.